medische secretaressemedische secretaressemedische secretaresse

SOS De Winne, uw freelance medische secretaresse voor een vlotte en professionele ondersteuning in uw medisch secretariaat

“The best way to escape from a problem is to solve it.” Alan Saporta

Wie is SOS De Winne?

SOS De Winne is uw professionele freelance medische secretaresse. Een medewerker bij uitstek die kennis heeft van de medische terminologie, anatomie en pathologie. U kan SOS De Winne een aantal uren per week als medische secretaresse inschakelen voor een bepaald takenpakket of voor één bepaalde deeltaak. Dit kan ter plaatse in uw praktijk of op afstand vanuit een virtueel kantoor.

Ons Cliënteel

Ons cliënteel bestaat uit de specialist-geneesheer, huisarts, tandarts, radioloog, dermatoloog, HR-medewerker in een verzorgingsinstelling of privé laboratorium. Als medische secretaresse kunnen wij de meeste medische instanties bijstaan.

Herkent u dit?

  • Agenda’s overvol met patiëntenafspraken en een telefoon die niet wil zwijgen.
  • Vaste medewerkers die plots voor een langere periode afwezig zijn.
  • Periodiek veel meer administratie, maar toch niet in die mate dat u meteen een vaste medewerker zou willen/kunnen aanwerven.

SOS De Winne helpt u graag

  • Uw medische secretaresse Sos De Winne werkt discreet met gegevens en vlot met mensen. Ons team is snel beschikbaar is en weet al meteen hoe de vork in de steel zit. SOS De Winne werkt als medische secretaresse steeds voor u een formule uit die aansluit op wensen en behoeften.

Contacteer ons nu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Flexibiliteit

medische secretaresse

Geen zorgen met betrekking tot afwijkingen tov wettelijk vastgelegde uurroosters in de overeenkomst: wanneer u beslist om een periode meer (of minder) consultaties in te plannen, kan u de werkuren met de medische secretaresse steeds in onderling overleg aanpassen.

Vrijheid

medische secretaresse

Geen zorgen over contracten en opzegtermijn of andere bepalingen: u beslist voor welke periode u de hulp nodig heeft van de medische secretaresse. Wanneer u besluit om deze stop te zetten, kan dit van de ene minuut op de andere.

Duidelijkheid

medische secretaresse

Geen zorgen over administratieve aangelegenheden: de prestaties van de medische secretaresse worden gefactureerd aan een vooraf bepaald tarief. U betaalt de factuur en verliest geen tijd en energie door het bijhouden en opvolgen van allerhande officiële documenten. En geen onverwachte meerkosten!

Punctueel

medische secretaresse

SOS De Winne zal de taken uitvoeren zoals u dit beslist en binnen het tijdschema dat gezamenlijk werd afgesproken. De medische secretaresse zal steeds een strikte discretie aan de dag leggen wat betreft opdrachtgever en prestaties.

Contact

SOS De Winne

Houtemstraat 89

B-9552 Borsbeke

info@sosdewinne.be

T: 0473/937867

Ondernemingsnummer BE0812.165.756

Concept

In SOS De Winne geeft vorm aan het concept van medische secretaresse op zelfstandige basis.
De combinatie van freelancer en medisch secretariaat biedt een waaier aan mogelijkheden van secretariële ondersteuning in een medische praktijk en leent zich tot een flexibele manier van werken.