Getuigenissen

Ik werk al enkele jaren samen met SOS De Winne. Het typewerk wordt nog steeds met evenveel zorg en snelheid afgewerkt als bij de eerste opdracht!

ORL-arts uit E-M

SOS De Winne geeft me wat meer ademruimte doordat ik van een deel van de administratie ontlast word. Alhoewel de typiste op afstand werkt, geeft deze manier van werken me toch dat administratieve steuntje in de rug. Dat is al bij al toch een hele geruststelling.

Medicolegaal deskundige uit O

Secretaresse perfect inzetbaar: weet van wanten, is flexibel en vriendelijk. Een goede keuze!

Ziekenhuis Aalst

Ik ben zeker tevreden over de prestaties van de secretaresse. Ik vind het ook zeer belangrijk dat er steeds voor vervanging is gezorgd bij voorziene en onvoorziene afwezigheden. Zo kan alles in mijn praktijk gewoon verder gaan!

Radioloog uit A

Ik ben helemaal geen IT-specialist maar dankzij de inzet, en het geduld, van de secretaresse is het me gelukt om op dit gebied bij te benen. Digitaal dicteren is echt niet ingewikkeld!

Neuropsychiater uit N

Administratie bijhouden is altijd een uitdaging en  vooral voor verpleegkundigen die er vaak helemaal alleen voor staan. Ik doe graag af en toe op SOS De Winne een beroep en kijk er altijd naar uit om dan opnieuw met een perfect klassement verder te gaan!

Freelance verpleegkundige uit B

Het concept van freelance secretaresse en/of typiste is nog niet echt ingeburgerd maar ik zie hier zeker verandering in komen. SOS De Winne staat open om een projectprijs op voorhand af te spreken zodat de kosten voor administratie binnen het vooropgestelde budget blijven.

MKA-chirurg uit G

Een freelance typiste is dé ideale oplossing voor piekmomenten van (soms dringend) typewerk. De typiste is ook heel ervaren in spraaktechnologie en heeft flink wat technische kennis.

Ziekenhuis in Gent, dienst neurochirurgie

De secretaresse is direct inzetbaar met een minimum aan opleiding. Het is duidelijk dat ze over heel wat ervaring en inzicht beschikt. Ze is bovendien stressbestendig!

Ziekenhuis in Geraardsbergen

Contact

SOS De Winne

Houtemstraat 89

B-9552 Borsbeke

info@sosdewinne.be

T: 0473/937867

Ondernemingsnummer BE0812.165.756

Concept

In SOS De Winne geeft vorm aan het concept van medische secretaresse op zelfstandige basis.
De combinatie van freelancer en medisch secretariaat biedt een waaier aan mogelijkheden van secretariële ondersteuning in een medische praktijk en leent zich tot een flexibele manier van werken.