Medische Vertalingen

SOS De Winne, uw partner in medische vertalingen

Passie voor vertaling

Voor alle duidelijkheid: we zijn geen artsen. Dat hadden we kunnen zijn, want sommige artsen vestigen zich als vertaler. Nee, geen artsendiploma maar wel allemaal minstens een Master of Arts of Master of Science. Maar vooral:  Wij brengen kwalitatieve medische vertalingen dank zij onze onuitputbare fascinatie voor alles wat de medische wetenschappen betreft.

Sommigen van ons hebben daarnaast ook nog ervaring als medical management assistant of als docent, wat een perfecte field experience biedt.  Hierop bouwen we verder met het volgen van opleidingen aan universitaire instellingen en  bekwamen ons zo steeds verder  in verschillende takken van de medische wetenschap.

Wij zijn het type vertaler dat naar (internationale) congressen en wetenschappelijke lezingen gaat. Wij zijn geabonneerd op wetenschappelijk publicaties. Wij investeren in onze intellectuele ontwikkeling. Om elke keer beter te begrijpen wat er precies bedoeld wordt in de bronteksten. En om zodoende, bij alle medische vertalingen, elke keer weer de bronteksten op een accurate en aangepaste manier te kunnen vertalen in de doeltaal.

Goede medische vertalingen maak je niet met een beetje geluk. Of op een moment van inspiratie. Goede medische vertalingen maken vereist een diepgaande kennis van het onderwerp en veel tot héél veel opzoekwerk. Dat hebben we er heel graag voor over!

Gemakkelijk

Medische vertalingen worden gefactureerd aan een vooraf bepaald tarief.

De dienstverlening kan occasioneel of op permanente basis gebeuren. Er zijn vele formules mogelijk.

medische vertalingen

medische vertalingen

 

Contact

SOS De Winne

Houtemstraat 89

B-9552 Borsbeke

info@sosdewinne.be

T: 0473/937867

Ondernemingsnummer BE0812.165.756

Online Aanvraag

Wanneer u online een vertaling aanvraagt, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Deze aanvraag is slechts een informatievraag, geen bestelling.

Alle aanvragen worden binnen de 24 uur behandeld.

U kan het online aanvraagformulier gebruiken of rechtstreeks telefonisch contact opnemen.